Kancelarijski radni stolovi Clips

Kolekcija Clips koja odgovara novim zahtevima kancelarije. Prava rekompozicija kancelarije, gde je protagonista, još jednom, stol. Novi koncepti fleksibilnosti povezani su sa obimnim tablicama, ukazujući na novi način rada u timu, u kojem se ne označavaju pozicije, ali prostori se dele. Površine za grupe, gde se ljudi susreću, razgovaraju i razmenjuju informacije.

Sem mogućnosti koncipiranja radnih stolova za više korisnika, ovaj tip nameštaja omogućava i klasičnu varijantu radnih mesta za po jednog upošljenika, sa dodatnim pomoćnim stolovima ako je potrebno, sa niskim pregradama između radnih mesta i slično.

Osnovna odlika ovog nameštaja, tj. stolova iz ovog programa je što su stranice urađene od plastificiranih čeličnih profila 40x40mm ili 50x50mm, imaju regulacione stopice na dnu, dok, što se tiče radnih ploča, u svemu je program identičan programu „Alfa“ (dezeni, dimenzije ploča, debljina unvera i način obrade).

Zainteresovani ste za ovaj artikal? Pozovite nas ili nam pošaljite online uput!

069/22 666 26 Online upit

Savremena organizacija rada sve više definiše definiciju novog tipa funkcionalnog prostora u kojem se fokus stavlja na udobnost i potrebe zaposlenog. Ovo je serija kancelarijskog nameštaja stvorena sa pažnjom i mislima za svaki aspekt poslovnog prostora i kako se prilagođava dinamici radnog okruženja.

Interakcija i saradnja zaposlenih su građevinski element u savremenom poslovnom procesu. Bez obzira da li govorimo o projektnim timovima ili stalnim članovima osoblja za koje su sesije besmislene logike rutine, potreba za komunikacijom je neophodna. Noge sa metalnim nogama, kombinovane u zajedničkoj kompozitnoj strukturi, olakšavaju timu da to učine. Ormari za podršku sa dekorativnim jastucima su posebna poziv za kolege da sednu za diskusijom ispred monitora.

Pošaljite online upit za ovaj artikal