Kancelarijski radni stolovi Lift

Lift linija  predstavlja revolucionarnu kolekciju radnih i kancelarijskih stolova sa elektronskim podešavanjem visine, unoseći inovacije u oblik i raspored modernih radnih okruženja.

Ono što je najvažnija funkcija ovakvih radnih stolova je što omogućavaju da se podešavanjem radne visine, rad za istima obavlja i dok je operater na radnoj stolici (tj. dok sedi) kao i da tim stolom radi dok je u stojećem položaju.

Zašto?

Zdravstveno-medicinska proučavanja su dokazala da je nezdravo sedeti po 7-8 sati za radnim mestom i obavljati svoj posao. Najkorisnije za organizam je kada je telo par sati u sedećem položaju, par sati u stojećem, pa opet u sedećem. To polako ulazi u pravila ponašanja na radnom mestu u visokorazvijenim zemljama, pa se čak reguliše i obavezujućim propisima koji zahtevaju tu vrstu fleksibilnosti radnog mesta, tj. radnog stola.

Razmislimo da li to treba i nama…

 

Zainteresovani ste za ovaj artikal? Pozovite nas ili nam pošaljite online uput!

069/22 666 26 Online upit

Neosporna činjenica je da je dugotrajno sedenje u osnovi brojnih savremenih bolesti. Ne možemo sprečiti rad za računarom, koji zahteva sedenje na jednom mestu, ali možemo pomoći našem telu nameštajem koji stimuliše kretanje. Lift linija je kancelarija nove generacije koja, zahvaljujući regulaciji visine, omogućava rad i sedeći i uspravno.

Pošaljite online upit za ovaj artikal